2 decembrie – Ziua Natională a Dubai-ului

 2 decembrie este zi de sărbătoare națională în Dubai și anunță o gamă variata de activități care au loc pe tot cuprinsul orașului. Rezervati-va un weekend prelungit în Dubai și bucurați-vă de următoarele atractii inedite care vor face din aventura voastra,  o amintire de nepretuit.

CONCERTE PENTRU PUBLIC

Pe 1 decembrie în parcul Burj va fi concert cu muzică tradițională emirată între 18:00 și 22:15, iar pe 2 decembrie între 19:30 și 23:00 în aceeași locație.  În data de 2 decembrie la  Global Village , tot un concert cu muzică emirată va fi între orele 21:00 și 23:00. Acest concert este inclus în pretul biletului de intrare, aproximativ 17 RON.

ARTIFICII ÎN ÎNTREG ORAȘUL

  • Cerul, deasupra plajei The Beach – JBR , deasupra zonei noi Al Seef și deasupra noii plaje La Mer va fi luminat de focul de artificii cum numai în Dubai le puteti admira, începand cu ora locala 20:00(The Beach), 20:30 (Al Seef) și 21:00(La Mer), pe 1 si 2 decembrie.
  •  În noua zona Al Seef, între 1 și 3 Decembrie, vizitatorii se vor întoarce în timp și vor fi introduși în atmosfera tradițională a unui souq (bazar) vechi.
  • Toată lumea este invitată să se îndrepte și spre City Walk pentru a se bucura de evenimentul City Overdrive,  unde localii își vor expune mașinile și motocicletele tunate.

  •  În  data de 2 decembrie, Burj Khalifa  își va uimi multimea de vizitatori cu un spectacol special, în sincron cu faimoasele fântâni dansatoare la orele locale 18:00, 19:00 și 20:00.
  •  Între 22 noiembrie și 2 decembrie, spectacolul La Perle by Dragone are reducere de 47% pentru toate biletele de intrare.

Pe masură ce ne apropiem de noul an, Dubai Turism anunță topul festivalelor din oraș pe care nu trebuie să le ratați în primele luni ale anului 2019:

 

Dubai Shopping Festival (26 Decembrie 2018 – 2 Februarie 2019)

Mall-urile și destinațiile de cumpărături din Dubai revin la viață o data cu acest eveniment anual, unde se găsesc oferte imbatabile pentru orice, de la modă și bijuterii până la electronică și accesorii. Fiind cel mai mare festival de cumpărături din lume, această sărbătoare nu se limitează la căutarea de chilipiruri ci a cumpăra „până când pici”. Există și o gamă imensă de divertisment, inclusiv focuri de artificii, spectacole de modă și concerte live.

Dubai Food Festival (21 Februarie – 9 Martie 2019)

Singurul festival urban gastronomic în adevăratul sens al cuvântului din Orientul Mijlociu. Deja la a treia ediție, sărbătoreste apariția Dubai-ului ca destinație gastronomică. Festivalul oferă un calendar de evenimente și promoții, subliniind scena unică a ofertei gastronomice din Dubai și experiențele culinare de clasă mondială. Cu peste 200 de nationalităti care trăiesc în Dubai, Festivalul dezvăluie diversitatea și creativitatea ofertelor culinare ale orașului, de la concepte gourmet și avant-garde, la restaurante locale și piețe ascunse.

Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe în Dubai, vă putem ajuta să vă alegeți pachetul potrivit.