Madinat Jumeirah – Veneția Dubai-ului

Ce credeați, că Dubai-ul nu are o Veneție? Ei bine, are una mică și extrem de romantică numită Madinat Jumeirah. De fapt Madinat Jumeirah este o interpretare contemporană a unui sat arab tradițional cu căi navigabile, cu palmieri, restaurante, piețe, un teatru și hoteluri. În inima complexului se află Souk Madinat Jumeirah, un bazar de tip labirint ce combină cultura comercială traditională din Orientul Mijlociu cu standuri și tarabe cu un amestec de mărci de lux și bijuterii, magazine de accesorii pentru casă, magazine de suveniruri și multe altele.

madinat-dubai
Madinat Jumeirah găzduiește peste 25 de restaurante care oferă bucătării din întreaga lume, inclusiv italiană, asiatică, indiană, persană, arabă traditională, libaneză, franceză și americană. Toate restaurantele și cafenelele Souk Madinat Jumeirah au vedere perfectă la căile navigabile sau la iconicul Burj Al Arab. Nu numai că vă puteți petrece ziua la cumpărături și în restaurante, dar Souk Madinat Jumeirah oferă, de asemenea, vizitatorilor diferite activități de divertisment, de la spectacole la Teatrul Madinat până la plimbări cu abra pe canale și o viață de noapte interesantă.

Magazinele sunt deschise în intervalul orar 10:00-23:00, iar restaurantele de la 08:00 la 2:00.

madinat-dubai

De fapt, această aventură în Madinat v-o recomandăm pe timp de noapte, este mult mai frumoasă și mai animată decât ziua.

Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe în Dubai, vă putem ajuta să vă alegeți pachetul potrivit.