Noul mega parc tematic pentru toată familia-Dubai Parks and Resorts

 Este timpul să vă facem cunoștința cu super, mega, ultra parcul de distracții unde nu te plictisești niciodată, fie că ești mic sau mare-Dubai Parks and Resorts.

Vă prezentăm Dubai Parks and Resorts:

Prevăzut cu peste 100 de tobogane și instalații interioare și exterioare, parcul se împarte în: Motiongate Dubai, Bollywood Parks Dubai, Legoland Dubai, Legoland Water Park și Riverland Dubai, acest labirint al distracției o să vă pună sângele în mișcare.

Motiongate Dubai

Cel mai mare parc tematic de inspirație hollywoodiana din regiune, Motiongate Dubai aduce la viață trei studiouri de film legendare: Columbia Pictures, DreamWorks Animation și Lionsgate. Lăsați-vă fermecați de reinterpretarea unor filme animate clasice, de la „Strumpfii” la „Shrek”, de la „Cum să îți dresezi dragonul” la „Jocurile foamei”, sub formă de roller coastere, atracții de neuitat, tobogane amețitoare și multe altele. Și asta nu este tot: vă puteți transforma în vânători de fantome, puteți zbura spre Madagascar și puteți învăța câteva mișcări de dans de la personajele din „Dansul dragostei”, totul într-un singur loc. În plus, la Studio Central, cineaștii aspiranți au ocazia să descopere din minunile culiselor unor platouri de filmare reale.

Bollywood Parks Dubai

Magia Bollywoodului este mutată în Dubai, la Bollywood Parks, primul parc de felul acesta din lume. Acțiunea, dansul și romantismul sunt aici la ele acasă. Trăiți fantezia Bollywoodului grație atracțiilor emoționante și spectacolelor live pasionale, inspirate de unele dintre cele mai celebre blockbustere, distribuite pe cinci zone tematice. Puteți zbura prin lume cu Krrish, întruchipat de Hrithik Roshan, îi puteți vâna pe Don (jucat de nimeni altul decât de superstarul Shah Rukh Khan) pe străzile Dubaiului și puteți învăța câteva cascadorii din „Dabangg”, film în care joacă Salman Khan. Nu uitați să prindeți primul musical bollywoodian în stil Broadway din regiune, Jaan-E-Jigar, la fantasticul teatru Rajmahal, și să încercați alte atracții interactive, spectacole de teatru multimedia și experiențe pline de adrenalină.

Legoland Dubai

Explorați lumea Lego la Legoland Dubai, cel mai căutat parc tematic pentru familii cu copii cu vârstă cuprinsă între 2 și 12 ani. Dați-vă frâu liber imaginației cu peste 40 de atracții, spectacole și jocuri inspirate din lumea Lego, destinate întregii familii. Cu peste 15.000 de modele Lego confecționate din 60 de milioane de piese, șase platforme tematice și o combinație de atracții interioare și exterioare, Legoland Dubai este o destinație obligatorie.

Parcul acvatic Legoland

Plonjați într-o lume a aventurilor Lego la Parcul acvatic Legoland, singurul parc acvatic din regiune destinat special familiilor cu copii mici. Lăsați-vă liberă creativitatea cu peste 20 de tobogane acvatice și atracții inspirate de lumea Lego, printre care o piscină cu valuri, zonă de joacă pentru cei mici DUPLO și Built-A-Raft River, unde va puteți personaliza propria plută Lego.

Riverland Dubai

Este poarta de acces spre Dubai Parks & Resorts. O destinație tematică, distractivă, pe care o puteți accesa fără a cumpăra bilet! Faceți o plimbare de-a lungul râului într-o călătorie prin timp, unde patru zone diferite oferă o fascinantă privire către  cele mai mari epoci ale trecutului nostru: Satul francez, Boardwalk, India Gate, și Peninsula.


În resort există și un hotel Lapita, Dubai Parks and Resorts care vă oferă acces gratuit și rapid în toate parcurile tematice.

Wow! Pe noi ne-a cucerit parcul acesta, voi l-ați încercat? Urmează?

Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe în Dubai, vă putem ajuta să vă alegeți pachetul potrivit.