Top 14 locuri pentru Selfie în Dubai

Nu ne putem imagina că vreo persoana ce a pășit pe tărâmul Dubai-ului, nu și-a făcut zeci sau chiar sute de selfie-uri. Nu contează dacă vă plac sau nu selfie-urile (nu suntem toti fotogenici), contează că sunt atât de multe atracții turistice încât parcă nu puteți să rezistați fără să va băgați într-un cadru cu ele.

Selfie-urile nu sunt neapărat despre a arăta prietenilor că ați fost în Dubai ci despre adevăratele recorduri mondiale care se găsesc în acest oraș și merită să le imortalizați. Deci, în timp ce există o concurență dură între locurile uimitoare din Dubai, pentru că fiecare loc este foarte generos și exotic, am completat o listă cu cele mai bune locuri de a captura cel mai bun selfie din Dubai. Zicem, să o verificăm împreună:

 • Burj Khalifa

Există un observator în partea de sus a Burj Khalifa de unde puteți face selfie-uri cu toate clădirile de top din Dubai, din orice unghi. Așa că aveți din ce alege!

burj-khalifa-2

 • Burj Al Arab

Indiferent că stați în partea de jos a Burj Al Arab sau în partea de sus a acestui hotel, poza voastră va arată la fel de impresionantă. Există și un spa de lux inăuntru unde puteți captura niște fotografii wow, asta dacă aveți o avere de cheltuit și reușiți să vă cazați aici.

burj-al-arab-1

 • Dubai Mall

Fiecare parte din Dubai Mall este decorat diferit și fiecare este mai bună decât cea precedentă. Cu toate acestea, există un dezavantaj, mall-ul este întotdeauna foarte aglomerat cu localnici și turiști, așa că trebuie să vă găsiți locurile în care evitați mulțimea. Nu uitați să faceți un selfie în apropierea patinoarului.

dubai-mall

 • Wild Wadi Water Park 

Apa albastră din parcul acvatic Wild Wadi este un fundal perfect pentru selfie-uri. Bucurați-vă de orele de distracție din parc și faceți câteva fotografii memorabile pentru a le arăta prietenilor și familiei.

wild-wadi-waterpark

 • Fantanile dansatoare

Nu mai are rost să spunem că fântânile dansatoare din Dubai va vor face fiecare imagine super-minunată. Singurul truc pe care trebuie să vi-l amintiți este să găsiti un loc în care să aveți destulă lumină pe față, astfel încât să nu compromiteți fântânile de dans cu blițul.

 • Canalul Creek Dubai

Canalul Creek din Dubai nu are apă de culoare turcoaz în schimb există un farmec incontestabil în a face fotografii pe o barcă în timp ce traversați către Deira.

dubai-creek

 • Palm Jumeirah

Nu puteți vedea cu adevărat forma palmierului decât dacă faceți o plimbare cu elicopterul sau dacă zburați cu un balon, insă sunt multe de văzut și în Palm Jumeirah, așa că țineți telefoanele la indemană, faceți click și urcați-le pe Instagram.

palm-jumeirah

 • Dubai Marina

Nimeni nu poate rezista să facă măcar o fotografie cu clădirile înalte din Dubai. Iar clădirile din Dubai Marina sunt niște opere arhitecturale uimitoare.

dubai-marina-jbr

 • Ski Dubai

Schiatul în Dubai a fost o aroganța care le-a ieșit. Astăzi este un punct de atracție plin de distracție în care puteți face selfie-uri pentru conturile de social media.

ski-dubai-1

 • Coasta Jumeirah

Coasta Golfului Persic este deosebit de la răsărit și până la apus. Pe plajele publice găsiți o mulțime de cadre numai bune de luat acasă.

jumeirah-beach-1

 • Muzeul Dubai

Bucurați-vă de adevăratul gust al orașului Dubai înainte de a evolua ca destinație turistică de top a lumii. De ce să nu faceți o fotografie în fața muzeului?

dubai-muzeu

 • Acvariul din Dubai Mall

Stând sub tunel, umbra apei vă va da o imagine superbă pe care nu o veți găsi în altă parte. Deci, găsiti un animal acvatic care vă place, așteptați momentul potrivit și faceți click!

dubai-aquarium-underwater-zoo

 • Safari  în Deșert

În Dubai nu este vorba numai de clădiri înalte, adevărata aromă a acestui oraș se află în deșerturile sale. Puteți să îmbrățișati aventurile deșertului din Dubai cu plimbări pe nisip cu Suv-urile, tururi cu motociclete off road sau altele.

dubai-desert

 • Miracle Garden

Miracle Garden este cea mai mare grădină de flori din lume, adăpostește peste 100 de milioane de flori. Așa că de ce să nu faceți poze în acest Rai de pe pământ.
Rețineți că grădină Miracle Garden rămane inchisă datorită temperaturilor ridicate în timpul verii.

dubai-miracle-garden

În concluzie, Dubai-ul este o destinație perfectă pentru selfie-uri. Pregătiți-va din timp vacanța astfel încât să ajungeți să vă fotografiați în toate aceste locuri minunate.

Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe în Dubai, vă putem ajuta să vă alegeți pachetul potrivit.